Investerat i April – Min Sparkvot blev 47.6%

En liten kort uppdatering av månadens insättningar:

Denna månadens köp blev ett ökat sparande i Lysa, jag har autogiro på 2.000kr, som kommer att dras den 29:e, men Swishade även in 3.000kr extra, då vi har sänkt våra kostnader under året, och kommer att förenkla vårt sparande med mer index-/autoinvesteringar.

Det blev även en insättning till Lendify på 1.000kr, och Nowo har fått in 2.750kr denna månaden via dagssparande samt bonusar från betalning av hotellboende.

Utöver investeringar blev det lite mer denna månaden till buffert, samt extra 500kr amorterat på bolånet. Vi tog ut 20.000kr från Avanza i början av månaden, för att betala en del på vår tomt utomlands, så resultatet på investeringarna kommer sänkas något när vi publicerar det nästa vecka HÄR. Men vi är så taggade över vårt sparande, att vi snart är där igen 🙂

Kylskåp, och ugn båda från 2007, kommer att behövas repareras/bytas ut, då känns det bra med buffert till det. (Går alltid att ta det på kredit, eftersom den alltid betalas i tid).

Hustruns insättningar till de olika investeringarna, blev lite lägre denna månaden då hon hjälpt familjen utomlands med ett lån.
Vi lägger ihop dessa nästa vecka den 1/5 på sidan Investeringar